Okiem Dietetyka Podcast #15 …jak wyposażyć wegańską spiżarnię i ogarnąć roślinne gotowanie?
Dzisiejszym odcinkiem zaczynamy tematykę miesiąca diety roślinnej, w którym dowiesz się więcej o weganizowaniu naszych talerzy, roślinnym gotowaniu i wpływie bezmięsnej diety na nasze zdrowie, wydolność oraz samopoczucie. W tym odcinku podzieliłam się swoją wiedzą na temat wegańskiego gotowania. Opowiedziałam o tym jak wyposażyć swoją wegańską spiżarnię, w jakie przyprawy zainwestować, aby dieta roślinna miała naprawdę świetny smak, jak zamienić mięso, rybę, jajka i nabiał w swoich posiłkach i jak sprawić, aby na wegańskim talerzu niczego nie zabrakło.
Skopiuj adres i wklej go w swoim WordPressie, aby osadzić
Skopiuj i wklej ten kod na swoją witrynę, aby osadzić element