Brownie jaglane z wiśniami i miętą
- 21 lutego, 2016
- od
- Viola Urban
Brownie jaglane to jedno z moich ulubionych wegańskich ciast. Jest mocno czekoladowe, kleiste, intensywne w smaku, a do tego bezglutenowe,...
Dieta w ciąży, czyli oczekiwania vs. rzeczywistość
- 17 lutego, 2016
- od
- Małgorzata Bellwon
Dieta w czasie ciąży widziana okiem dietetyka... dietetyka w ciąży! Dwie perspektywy i tylko jeden słuszny punkt widzenia: zdrowy rozsądek....
Zupa krem z pieczonego selera z mlekiem kokosowym
- 12 lutego, 2016
- od
- Viola Urban
Polski seler i egzotyczny kokos - ten niespotykany duet zagości w Twojej kuchni na długo. Spróbuj zupy krem z pieczonego...
Wysokobiałkowe trufle z amarantusa
- 11 lutego, 2016
- od
- Viola Urban
Wysokobiałkowe trufle to idealna przekąska po treningu. Słodka, ale bez cukru. Spróbuj - kupisz już gotowego batona proteinowego! Polecam Okiem...
Batony proteinowe z masłem orzechowym i migdałami
- 01 lutego, 2016
- od
- Viola Urban
Domowe batony proteinowe na bazie izolatu białka serwatkowego z masłem orzechowym, migdałami i nasionami chia. Idealna przekąska po treningu!...
Jedz wegański smalec – jest zdrowy!
- 29 stycznia, 2016
- od
- Viola Urban
Przepis na zdrowszą alternatywę - wegański smalec z fasoli i oleju kokosowego z dodatkiem jabłka, nasion chia oraz kaszy gryczanej....
Tejsti Testy: Główna Osobowa – Gdynia
- 25 stycznia, 2016
- od
- Viola Urban
Główna Osobowa to restauracja serwująca kuchnię fusion, która żyje w symbiozie z koktajl barem. Doceniam szacunek do produktu i dobre...
Jak wybrać dobry chleb?
- 21 stycznia, 2016
- od
- Viola Urban
Jak wybrać dobry chleb? Jakie pułapki czekają na nas w marketach i piekarniach? Czego szukać w składzie chleba, a jakie...
Postanowienia noworoczne. Ile zapłacisz za swoje cele?
- 04 stycznia, 2016
- od
- Viola Urban
Dlaczego większość z nas ma siłę, aby podsumować miniony rok i nakreślić plan na najbliższe 12 miesięcy, a tylko 5%...
Świąteczne pierogi gryczane na słodko i na słono
- 23 grudnia, 2015
- od
- Viola Urban
Świąteczne pierogi w dietetycznym wydaniu. Gryczane, pełne błonnika, z farszem słonym lub słodkim. Polecam nie tylko Okiem Dietetyka! Są pyszne!...